O ursoaică şi cei patru pui ai ei terorizează localnicii din Sinaia: „Gata, ne-am săturat. Sunt prea mulţi şi le este foame” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ursoaica şi cei patru pui la plimbare pe străzile din cartierul Platou Izvor, Sinaia FOTO captură video
Ursoaica şi cei patru pui la plimbare pe străzile din cartierul Platou Izvor, Sinaia FOTO captură video

Ursoaica şi cei patru pui ai ei au fsot filmaţi de un localnic în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce se plimbau pe străzile din cartierul Platou Izvor din Sinaia.

 Oamenii spun că aproape nu există noapte ca animalele să nu-şi facă apariţia în zona tomberoanelor de gunoi.

Prezenţa urşilor pe străzile din staţiunile montane reprezintă un spectacol pentru turişti, dar pentru localnici este un coşmar. Oamenii s-au săturat să trăiască cu teama că pot fi atacaţi în orice moment.

O tragedie s-a întâmplat duminica trecută, când un sportiv, om al muntelui, a fost ucis de o ursoaică în pădurea din Azuga. Localnicii cer acum relocarea animalelor şi solicită autorităţilor să ia măsuri.

”Dragă ONG-sti, "iubitori" de animale şi natura...daaaa, voi ăia care le luaţi apărarea ca sunt inofensivi şi blânzi, un fel de iepuraşi.... De ce nu îi luaţi în garsonierele voastre din marile oraşe, că noi ne-am cam săturat să stăm cu teama că cineva drag nouă ar putea păţi ceva!!! DA, ştiu o sa începeţi cu "noi le am invadat teritoriul, noi le tăiem pădurile, noi nu îi hrănim".... DAR GATA!!! Sunt mulţi, mult prea mulţi.... ŞI LE ESTE FOAME!”

ÎN AZUGA A INTRAT PESTE OAMENI ÎN CASĂ!”, este mesajul transmis de un salvamontist.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite