O ursoaică blocată în gardul unei gospodării a fost salvată de jandarmi după o intervenţie care a durat şapte ore

O ursoaică blocată în gardul unei gospodării a fost salvată de jandarmi după o intervenţie care a durat şapte ore

FOTO news.ro

O ursoaică de aproape 200 de kilograme a rămas blocată în gardul unei gospodării din localitatea Secăria, din judeţul Prahova, luni după amiază, animalul fiind tranchilizat şi apoi eliberat în pădure, la câţiva kilometri distanţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, o ursoaică ce cântăreşte 175 - 200 de kilograme a rămas blocată, luni, în gardul unei gospodării din comuna Secăria, într-o zonă foarte greu accesibilă.

Reprezentanţi ai Jandarmeriei şi ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor s-au deplasat la locul incidentului şi, după o acţiune care a durat aproximativ şapte ore, au reuşit să tranchilizeze animalul.

La acţiunea de tranchilizare şi de transportare a ursoaicei au luat parte şi localnicii, operaţiunea fiind îngreunată de faptul că specialiştii care au intervenit au fost nevoiţi să meargă o bucată de drum pe jos.

După ce a fost luat din zonă, ursoaica a fost eliberată în pădurea Zănoaga, la o distanţă de aproximativ patru kilometri de locul în care a rămas blocată

În urma incidenttului nimeni nu a fost rănit. 
citeste totul despre: