O tânără de 19 ani, ucisă pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale. Cadavrul fetei, dezbrăcat de la brâu în jos, abandonat în pădure

O tânără de 19
ani, ucisă pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale. Cadavrul fetei, dezbrăcat de la brâu în jos, abandonat în pădure

Principalul suspect al crimei este recidivist

Cadavrul unei tinere în vârstă de 19 ani a fost găsit, duminică 19 mai, într-o pădure din apropierea comunei prahovene Râfov. Un localnic a fost cel care a făcut descoperirea macabră. Se pare că fata a fost mai întâi abuzată sexual şi apoi omorâtă.

Surse judicare au precizat că tânăra găsită fără suflare în pădure ar fi fost ucisă de către bărbatul cu care avea o relaţie de mai mult timp. Cei doi locuiau la o stână din comuna Olari, dar pentru că fata nu-şi mai îndeplinea datoriile de soţie (refuza să facă mâncare, curat în gospodărie etc) bărbatul a decis să o trimită acasă la familia ei.

După o perioadă, cei doi s-au întâlnit, iar fata s-a rugat de bărbat să o ia din nou cu el la stână, urcându-se cu forţa în căruţa acestuia. Pe drum, agresorul i-ar fi cerut fetei să întreţină relaţii sexuale, doar că aceasta s-a opus. 

Ciobanul a bătut-o, a violat-o pentru ca în cele din urmă, pentru că aceasta se zbătea, a înjunghiat-o de mai multe ori cu un briceag. Surse apropiate de anchetă au precizat că victima avea răni de cuţit în zona gâtului şi în zona pubiană.

Cadavrul fetei a fost descoperit duminică, 19 mai, de către un localnic, abandonat într-o pădure de lângă comuna Râfov.

Ciobanul, principal suspect al omorului, a fost prins de poliţie, iar duminică după-amiază, a fost dus în faţa procurorului din carul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru audieri.

Cine este bărbatul suspectat că a omorât o tânără pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale. Abia ieşise din închisoare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: