O femeie în vârstă de 61 de ani s-a aruncat de la etaj. Poliţiştii au fost îngroziţi când au văzut ce se află în apartamentul sinucigaşei

O femeie în
vârstă de 61 de ani s-a aruncat de la etaj. Poliţiştii au fost îngroziţi când
au văzut ce se află în apartamentul sinucigaşei

Vecinii au chemat poliţia când au simţit un miros înţepător care venea dinspre apartamentul sinucigaşei

O femeie în vârstă de 61 de ani s-a aruncat de la etajul al opt al blocului în care locuia. În apartamentul său poliţiştii au găsit cadavrul unei alte femei, care decedase cu cel puţin o săptămână în urmă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia s-a petrecut la Ploieşti într-un bloc de locuinţe situat pe Bulevardul Bucureşti. Într-o primă fază, poliţiştii au fost alertaţi de mai multe persoane care locuiau în blocul respectiv. Aceştia erau îngrijoraţi din cauza unui miros greu, insuportabil care venea dinspre apartamentul unde locuiau două femei în vârstă.

”Întrucât nimeni nu a răspuns la uşă, poliţiştii au solicitat ajutorul echipajului ISU pentru a pătrunde în apartament. Înainte ca echipele de intervenţie să pătrundă în apartament, o femeie de 61 ani, cu probleme psihice, s-a aruncat de la etajul 8, iar în apartament a fost identificat cadavrul mamei sale, în vârstă de 88 ani, în stare de descompunere”, se arată într-o informare remisă presei de IJP Prahova.

Surse judiciare au precizat că la o primă examinare a cadavrului femeii mai în vârstă nu au fost găsite urme evidente de violenţă. Cercetările contină pentru a vedea ce s-a întâmplat în apartamentul groazei şi care a fost cauza decesului bătrânei de 88 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: