O femeie din Prahova a încercat să-şi omoare bărbatul în timp ce acesta dormea cu copilul de şapte ani în acelaşi pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină poliţie FOTO Arhivă
Maşină poliţie FOTO Arhivă

Carmen Valeria P. în vârstă de 42 de ani, din comna prahoveană Păuleşti, a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor. Femeia a încercat să-şi omoare soţul în timp ce bărbatul dormea în pat cu copilul de doar şapte ani.

Tentativa de omor a avut loc în data de 21 ianuarie. Potrivit unor surse judiciare, agresoarea, cunoscută cu probleme medicale, a încercat să-şi omoare bărbatul în timpul unei crize. Femeia şi-a înjunghiat de trei ori soţul cu un cuţit de bucătărie. Totul s-a petrecut la primele ore ale dimineţii, în timp ce bărbatul dormea în acelaşi pat cu copilul, un băiat în vârstă de doar şapte ani.

Victima, în vârstă de 40 de ani, a fost rănită în zona abdomenului, dar a mai avut totuşi putere să sune la 112 pentru a cere ajutor.

Femeia a fost găsită la locuinţa mamei sale. Pentru că era cunoscută cu afecţiuni psihice, a fost internată într-o primă fază la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, dar medicii care au consultat-o au stabilit că a avut discernământ în momentul atacului.

Dat fiind decizia medicilor, procurorii au cerut mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tribunalul Prahova a decis ca Valeria Carmen să fie încarcerată, fiind acuzată acum de tentativă de omor.

Bărbatul rănit a fost şi el internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale, starea lui fiind în prezent stabilă.

Copilul de şapte ani, care a asistat la toată scena terifiantă, a fost preluat de bunici.  

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite