Nouă persoane reţinute de poliţişti într-un dosar de proxenetism. Bordelul se afla chiar peste drum de sediul Poliţiei

Nouă persoane
reţinute de poliţişti într-un dosar de proxenetism. Bordelul se afla chiar
peste drum de sediul Poliţiei

Nouă persoane, dintre care două femei, au fost reţinute, joi seară, de către poliţiştii prahoveni într-un dosar în care se fac cercetări pentru proxenetism. Printre acestea se află şi doi fraţi acuzaţi că închiriau camere în regim hotelier într-o casă aflată chiar lângă sediul Poliţiei din Ploieşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această cauză au fost audiate în total 28 de persoane, proxeneţ, prostituate şi clienţii acestora din urmă. Suspecţii au fost aduşi la sediul Poliţiei Prahova la finalul unor percheziţii care au avut loc în Prahova (Ploieşti şi Poiana Câmpina), dar şi în Bucureşti şi Giurgiu.

Conform anchetatorilor suspecţii racolau femei în vederea practicării prostituţiei, atât în ţară, cât şi în Marea Britanie. De asemenea, parte dintre persoanele în cauză facilitau practicarea prostituţiei, prin închirierea de imobile în acest scop.

În fapt, se pare că parte din persoanele bănuite închiriau diverse locaţii din ţară (Ploieşti, Braşov, Piteşti, Bucureşti, Cluj, Timişoara), unde plasau temporar femei în vederea practicării prostituţiei. Locaţiile erau schimbate fracvent, prostituatele desfăşurându-şi activitatea câte o săptămână sau două, după care plecau în alt judeţ.

Alte două persoane sunt bănuite pentru că ar fi pus la dispoziţia proxeneţilor, contra unor sume de bani, cu titlu de chirie, spaţii în diferite imobile, înlesnind astfel activitatea infracţională.

Persoanele din Bucureşti sunt bănuite că ar fi trimis femei şi în Marea Britanie, pentru a practica prostituţia.

citeste totul despre: