Moment amuzant la alegerile PNL Prahova. Roberta Anastase a căzut de pe scaun în timpul unui discurs VIDEO

Moment amuzant la alegerile PNL Prahova.
Roberta Anastase a căzut de pe scaun în timpul unui discurs VIDEO

Momentul în care Roberta Anastase cade de pe scaun FOTO Captură Video

Roberta Anastase, preşedintele PNL Ploieşti, a fost în centrul atenţiei colegilor de partid, după ce scaunul pe care stătea s-a rupt.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Incidentul amuzant s-a petrecut chiar pe scenă, în timpul discursului de prezentare ţinut de preşedintele filialei judeţene, Iulian Dumitrescu.

Roberta Anastase se afla pe scenă alături de liderii PNL din Prahova, dar şi de invitaţii liberali din alte judeţe. Aceasta s-a aplecat să discute cu unul dintre colegii de partid, moment în care spătarul scaunului s-a rupt, iar Roberta a căzut.

Iulian Dumitrescu a realizat că ceva se întâmplă în spatele lui, şi-a întrerupt discursul şi a replicat Robertei Anastase să stea pe locul lui ”că şi scaunul acela este bun”, dar a ţinut să precizeze în glumă că asta nu înseamnă că va face schimb şi de funcţii.

O parte dintre bărbaţii liberali care se aflau pe scenă au intervenit şi i-au adus un scaun nou Robertei Anastase.

Aceasta nu s-a rănit în urma căzăturii.

Marţi la Ploieşti au avut loc alegeri pentru desemnarea conducerii filialei judeţene a PNL. Iulian Dumitrescu a fost reales în funcţia de preşedinte al PNL Prahova.

Vezi şi: Ministrul Justiţiei va prezenta Coaliţiei o nouă propunere privind desfiinţarea SIIJ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările