Moarte ciudată a unui bărbat din Ploieşti. Şi-a înfipt în picior cuţitul pe care voia să-l folosească împotriva fiului

Moarte ciudată a unui bărbat din Ploieşti. Şi-a înfipt în picior cuţitul pe care voia să-l folosească împotriva fiului

Bărbatul a murit în urma hemoragiei pe care şi-a provocat-o. FOTO Adevărul

Un bărbat în vârstă de 75 de ani a murit după ce s-a înţepat în coapsă cu un cuţit şi a sângerat abundent. Poliţiştii au deschis dosar de omor calificat

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a întâmplat luni seară, iar poliţiştii au fost chemaţi iniţial pentru a aplana un conflict. Un bărbat a reclamat la 112 că tatăl său, de 75 de ani, provoacă scandal şi este înarmat cu un cuţit.

Veniţi la locul sesizării, poliţiştii l-au găsit pe bătrânul de 75 de ani decedat în camera sa, cu o
o plagă înjunghiată în zona coapsei drepte, astfel că au chemat criminaliştii şi un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Din cercetări a rezultat că în locuinţă trăiau, împreună cu bărbatul decedat, şi cei trei copii ai acestuia, dar din cauza consumului zilnic, exagerat, de alcool, precum şi al comportamentului său conflictual, bătrânul nu era în relaţii apropiate cu niciunul dintre fiii săi.

Modul în care bărbatul a murit a fost de-a dreptul ciudat. Luni seară, acesta a început să facă scandal, iar unul dintre copii a ieşit din camera sa şi a mers la el să-i ceară să înceteze.

Bărbatul de 75 de ani a ieşit în întâmpinarea acestuia cu un cuţit în mână, astfel că fiul i-a prins braţul şi l-a tras puternic în jos, pentru a scăpa cuţitul din mână, însă vârful cuţitului a intrat în coapsa dreaptă a victimei. Plaga provocată a sângerat abundent şi a condus la decesul tatălui.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova pentru omor calificat şi clarificarea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Vă mai recomandăm

Trei persoane reţinute pentru evaziune în urma percheziţiilor de luni, din Prahova. Prejudiciul a urcat la 2,5 milioane de lei

Românca ucisă în Spania de iubitul său era din Ploieşti. Fata era absolventă a Liceului de Artă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările