Mircea Cosma a depus jurământul de învestire în funcția de președinte al CJ Prahova

Mircea Cosma a depus jurământul de învestire în funcția de președinte al CJ Prahova

Mircea Cosma a depus luni jurământul de învestire în funcție de președinte al CJ Prahova. Foto Dana Mihai

Mandatul de președinte al Consiliului Județean Prahova a devenit oficial pentru Mircea Cosma. Acesta a depus luni jurământul de învestire, în prezența prefectului Marius Sersea, a președintelui Tribunalului Prahova, Radu Mihail, și a numeroși oficiali.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ceremonia de depunere a jurământului de credință, Mircea Cosma a ținut să precizeze și ce și-a propus să realizeze în cel de al treilea mandat câștigat la șefia instituției: „Doresc să continuu mai multe proiecte care nu au fost posibile în vechea guvernare, atragerea a 100 de milioane de euro pentru dezvoltarea unui pol național de creștere și transformarea județului în cea mai puternică capitală regională, dezvoltarea a patru noi parcuri industriale, racodarea tuturor locuitorilor din județ la o sursă de apă potabilă stabilă și controlată, alimentarea cu gaze a 30 de noi localități din Prahova, precum și asfaltarea ultimilor 48 de kilometri de drumuri județene", a precizat acesta.

Cu cele peste 197.000 de voturi obținute, Mircea Cosma a mai spus că se clasează pe primul loc între președinții de CJ-uri aleși pe 10 iunie din punctul de vedere al numărului de voturi exprimate.

Prima ședință de Consiliu Județean se va întruni pe 30 iunie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările