Maşină răsturnată zece metri în prăpastie la Valea Doftanei. Accidentul a fost provocat de un şofer fără experienţă

Maşină răsturnată zece metri în prăpastie la Valea Doftanei. Accidentul a fost provocat de un şofer fără experienţă

O maşină condusă de un tânăr de 19 ani s-a prăbuşit în prăpastia dedeaspura lacului Paltinu

Un accident rutier a fost provocat în judeţul Prahova de un tânăr în vârstă de 19 ani care a pierdut controlul volanului pe drumul judeţean care face legătura dintre Câmpina şi Valea Doftanei. Maşina implicată în accident a părăsit şoseaua şi s-a prăbuşit zece metri în prăpastia de deasupra lacului de acumulare Paltinu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două persoane aflate în autoturism, şoferul şi ocupantul scaunului din dreapta au scăpat cu viaţă, dar au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul s-a petrecut marţi, 18 iulie, în jurul orei 11.00, în dreptul Popasului Viaduct din zona lacului de acumulare Paltinu.

Din informaţiile oferite de Biroul de Presă al IJP Prahova, două autoturisme au intrat în coliziune, iar unul dintre ele a ajuns în prăpastie după ce şoferul fără prea multă experienţă a scăpat maşina de sub control.

Deşi maşina, care s-a oprit în trunchiul unui copac, a fost serios avariată, cei doi tineri au scăpat cu răni care nu le-au pus în pericol viaţa.

Conform Biroului de Presă al ISU Prahova, atât şoferul în vârstă de 19 ani cât şi pasagerul din dreapta au ieşit singuri din autoturism, fără ajutorul echipei de la descarcerare.

Ambele persoane au fost totuşi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Ploieşti pentru evaluare medicală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările