Mama Mădălinei Manole a fost înmormântată. Ion Manole a plâns pe crucea fiicei sale: „Tăticule, ai luat-o pe mama la tine”

Mama Mădălinei
Manole a fost înmormântată. Ion Manole a plâns pe crucea fiicei sale: „Tăticule,
ai luat-o pe mama la tine”

Ion Manole şi-a condus soţia pe ultimul drum şi a promis că va lupta în continuare pentru dreptate FOTO  Diana Frîncu

Eugenia, mama Mădălinei Manole, a fost condusă, marţi, pe ultimul drum, eveniment la care au fost prezente câteva zeci de persoane, rude, vecini, dar şi prieteni vechi. Slujba de înmormântare a avut loc la biserica Sfânta Treime din Ploieşti, acolo unde trupul neînsufleţit al bătrânei a fost depus încă de luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ion Manole, tatăl Mădălinei, a venit la capelă încă de la primele ore ale dimineţii, în ciuda afecţiunilor grave de sănătate şi a însoţit cortegiul funerar până la cimitirul Bolovani. Şi-a stăpânit lacrimile până în momentul în care cortegiul funerar a ajuns în dreptul cavoului Mădălinei, unde Ion Manole a ţinut să aprindă o lumânare şi să ţină un scurt moment de reculegere.

„Tăticule, ai luat-o pe mama la tine mult prea devreme! Cum cântai tu? <<Stai lângă mine, mamă>>” au fost cuvintele spuse de Ion Manole la crucea fiicei sale. Acesta a ţinut să adauge că, în ciuda stării de sănătate şi a necazului care s-a abăut peste el, va continua să lupte pentru a afla adevărul în legătură cu moartea Mădălinei. „Nu mor cai când vor câinii! Tot voi face dreptate!”, a mai spus tată artistei.


Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, împietrit de durere la priveghiul soţiei sale

Eugenia Manole a fost înmormântată în racla familiei, tot în cimitirul Bolovani, dar nu lângă fiica sa, aşa cum şi-ar fi dorit. Femeia a murit cu o mare durere în suflet, spuneau rudele prezente la înmormântare, şi anume că nu a mai apucat să-şi strângă nepotul, fiul Mădălinei, în braţe.

Mama Mădălinei Manole s-a stins din viaţă sâmbătă, la Spitalul Municipal Schuller din Ploieşti, în braţele fiului său, Marian. Fusese diagnosticată cu cancer la plămâni, iar boala, descoperită târziu, nu a mai putut fi tratată. Ar fi împlinit în acest an 72 de ani şi se pregătea pentru parastasul de şapte ani al fiicei sale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările