Liceul Energetic din Câmpina, unde învaţă eleva suspectă de coronavirus, închis. Elevii au primit mesaje să rămână acasă vineri

Liceul Energetic din Câmpina, unde învaţă eleva suspectă de
coronavirus, închis. Elevii au primit mesaje să rămână acasă vineri

Liceul Energetic din Câmpina a fost închis vineri printr-o decizie a Direcţiei de Sănătate Publică Prahova. Hotărârea a fost luată după ce o elevă, întoarsă recent din Italia, prezintă simptome specifice bolii provocată de coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Dan Ioniţă, directorul DSP Prahova, a precizat că s-a luat decizia ca Liceul Energetic din Câmpina să fie închis vineri pentru dezinfecţie. Elevii au primit mesaje să rămână acasă în această perioadă.

În acest liceul învaţă adolescenta suspect de coronavirus. Tânăra a fost în weekend al Milano, iar la întoarcere a început să se simtă rău. Ea a fost preluată  joi de la domiciliu cu ambulanţa şi transportată de urgenţă la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti.

I-au fost prelevate probe, iar acum autorităţile aşteaptă rezultatul care va confirma dacă tânăra a fost infectată sau nu cu coronavirus.

În Prahova există două suspiciuni de coronavirus, cea de la Câmpina, iar a doua persoană suspectă a fi infectată este din comuna Bărăcăneşti, sat Româneşti.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: