Let’s Do It Romania! 10.000 de prahoveni, aşteptaţi pe 28 septembrie la Marea Curăţenie

Let’s Do It Romania! 10.000 de prahoveni, aşteptaţi pe 28 septembrie la Marea Curăţenie

10.000 de voluntari din Prahova vor face curăţenie în judeţ. FOTO Let`s Do It, Romania

7.000 de voluntari din Ploieşti şi din alte localităţi din Prahova s-au înscris pentru acţiunile de ecologizare organizate sâmbătă de Ziua Curăţeniei Naţionale. Înscrierile se fac inclusiv pe 28 septembrie

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipa „Let`s Do It, Romania!” dă startul pentru Marea Curăţenie pe 28 septembrie! Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comună: Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi!

7.000 de voluntari, dintre care 1.000 sunt din Ploieşti, 35 de primării şi numeroase firme s-au înscris până acum la marea acţiune de ecologizare care se va desfăşura sâmbătă în Prahova.

„Fiecare voluntar contează şi sperăm ca până sâmbătă să strângem în Prahova 10.000 de persoane care să participe cel mai mare proiect de implicare socială din România“, ne-a spus Florentina Pantilimon, coordonator judeţean al proiectului „Let`s Do It, Romania!” pentru Prahova.

Înscrierile se fac inclusiv sâmbătă, până la ora 9.00, când voluntarii din Ploieşti sunt aşteptaţi în parcarea de la Palatul Culturii, de unde se va pleca apoi către zonele de acţiune. În Ploieşti vor fi strânse gunoaie de pe Centura de Est şi zona Spitalului Judeţean.

Până atunci, vă puteţi înscrie şi online, prin intermediul formularului de pe www.letsdoitromania.ro sau la Biroul de Protecţi a Mediului al RASP Ploieşti, www.rasp.ro, tel: 0244-541071 interior 110, fax: 0244-513670, mail: protectiamediului@rasp.ro.

Voluntarii vor primi din partea organizatorilor materialele necesare ecologizării.

Mai puteţi citi

Inimi sănătoase. Zone anti-fumat şi trasee de promenadă la Ploieşti

Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţi, vineri, la Palatul Administrativ din Ploieşti
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările