Incendiu uriaş într-o comună din Prahova. Focul a cuprins peste 150 de hectare de vegetaţie

Incendiu uriaş
într-o comună din Prahova. Focul a cuprins peste 150 de hectare de vegetaţie

Incendiu vegetaţie uscată în Prahova FOTO ISU

Pompierii militari din Prahova s-au luptat ore bune cu un incendiu de vegetaţie de mari proporţii care a curprins peste 150 de hectare, în comuna Lapoş. Un alt incendiu a izbucnit tot sâmbătă seară în comuna Jugureni.

Ştiri pe aceeaşi temă

42 de pompieri au fost mobilizaţi să intervină în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru a stinge un incendiu care a cuprins peste o sută de hectare de vegetaţie uscată în comuna Lapoş. Focul s-a extins rapid pe o suprafaţă atât de mare după ce un localnic a dat foc unor crengi uscate cu intenţia de a curăţa un teren.

În aceeaşi noaptea, un alt incendiu de vegetaţie a fost semnalat în comuna Juguereni. Flăcările s-au extinse pe o suprafaţă de 60 de hectare.

Incendiu vegetaţie uscată în comuna Jugureni FOTO ISU

Pompierii fac apel la oameni  să oprască igienizarea terenurilor prin incendierea deşeurilor vegetale pentru că, din cauza vântului şi a secetei, focul se extinde rapid şi este greu de stins.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: