VIDEO Incendiu puternic la o firmă de colectare de mase plastice din Floreşti, Prahova

VIDEO Incendiu puternic la o firmă de colectare de mase plastice din Floreşti, Prahova

50 de pompieri se luptă pentru stingerea focului FOTO captură video ISU Prahova

Un incendiu puternic a izbucnit marţi după-amiază, 6 septembrie, în localitatea prahoveană Floreşti, la o firmă de mase plastice. Aproximativ 3000 mp de baloţi şi deşeuri plastice au ars la societatea respectivă

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 20.45

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 20.30. Pompierii prahoveni au rămas la locul intervenţiei pentru stingerea unor focare provenite de la prăbuşirea acoperişului unei hale. Cel mai probabil, cauza accidentului este un scurtcircuit electric cauzat de suprasolicitarea unui motor electric. 

Şi circulaţia feroviară a fost reluată în jurul orei 20.30.

UPDATE ORA 18.00

Din cauza fumului dens degajat de incendiu, circulaţia trenurilor între Câmpina şi Floreşti a fost oprită. Staţiile sunt localizate pe ruta feroviară Ploieşti - Braşov, astfel că şi circulaţia mai multor trenuri de persoane a fost afectată. 

ORA 17.00

Incediul de la Floreşti, Prahova, a izbucnit în jurul orei 16.00, la o firmă de colectare reciclare. Din cauza maselor plastice, focul a produs un fum puternic, astfel încât este observat de la mare distanţă.

ISU Prahova intervine cu 50 de pompieri şi opt maşini, iar pentru a împiedica extinderea focului, aceştia vor realiza un culoar cu ajutorul unui buldoexcavator.

Din primele estimări ale reprezentanţilor ISU Prahova, focul s-ar manifesta pe 3000 mp şi ard în special baloţi de deşeuri şi mase plastice. 

Din fericire, angajaţii societăţii s-au salvat la timp şi nici nu există risc de propagare pentru că în zonă nu sunt locuinţe. 

Mai jos, un video realizat de ISU Prahova la locul accidentului

Mai puteţi citi

Percheziţii în Ploieşti, la suspecţi de tâlhărie. Victimele erau cu precădere femei

Criminalul din Ploieşti care a ucis o femeie cunoscută pe internet a fost trimis în judecată şi pentru furt. Pascale a sustras bijuterii şi carduri ale victimei

Proceduri simplificate la Poliţia Prahova: actul de identitate şi dovada plăţii amenzii de circulaţie se pot trimite scanate, online

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările