Incendiu la Spitalul din Sinaia. Pacienţii, printre care şi o lăuză şi bebeluşul ei, au fost evacuaţi

Incendiu la
Spitalul din Sinaia. Pacienţii, printre care şi o lăuză şi bebeluşul ei, au
fost evacuaţi

Pacienţi şi medici au fost evacuaţi din spitalul din Sinaia din cauza unui incendiu FOTO Primăria Sinaia

Opt pacienţi internaţi la Spitalul din Sinaia au fost evacuaţi, miercuri după-amiaza, din cauza unui incendiu care a izbucnit la subsolul clădirii. Printre persoanele evacuate se află şi o femeie care abia a născut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, incendiul se manifestă la subsolul unei anexe. Din cauza degajării mari de fum, au fost evacuate opt persoane, dintre care şase sunt nedeplasabile, dar şi o lăuză şi un nou născut.

La faţa locului intervin mai multe echipe de pompieri.

Potriviti purtătorului de cuvânt al Primăriei Sinaia, incendiul de la spital a izbucnit la staţia de oxigen, aflata la subsolul clădirii.

Pe lângă cele 8 persoane evacuate de pompieri s-au autoevacuat alte 24 persoane (pacienţi şi cadre medicale). Încă este fum mult în zona subsolului, iar aerul este greu de respiart.

Au fost evacuati 34 de pacienti din 38 câţi erau internaţi în spital. Cei ramasi se afla la: blocul operator 1 ( operaţie în curs), ATI 1 şi 1 sub anestezie pentru endoscopie, au precizat reprezentanţii Primăriei Sinaia.

Aceştia au precizat că s-au activat protocoalele pentru menţinerea lanţului de frig pentru banca de sânge şi plasmă prin transfer către Spitalul Azuga.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: