”Ia-mă, nene!” funcţionează cu succes. Cât au plătit cinci bărbaţi ca să ajungă de la Bucureşti la Braşov cu un şofer de ocazie

”Ia-mă, nene!” funcţionează cu succes. Cât au plătit cinci bărbaţi ca să ajungă de la Bucureşti la Braşov cu un şofer de ocazie

Şoferii prinşi că iau pasageri la ocazie pierd dreptul de a mai circula cu maşina timp de şase luni

Un şofer care făcea curse ilegale pe ruta Bucureşti- Braşov a fost prins pe DN1 de un echipaj de Poliţie. Avea cinci pasageri în maşină care plătiseră chiar mai mult decât dacă ar fi mers cu trenul.

 Potrivit IJP Prahova, miercuri dimineaţă, în jurul orelor 03:00, un bărbat din judeţul Bistriţa Năsăud, a fost prins în timp ce efectua transport public ilegal de persoane, contra cost, pe ruta Braşov-Bucureşti.

 În autovehicul său au fost identificaţi cinci pasageri, care îi achitaseră deja câte 100 de lei.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 1.000 lei, în acelaşi timp fiindu-i suspendat dreptul de utilizare a autoturismului pentru 6 luni, prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare.

Un alt transportator clandestin a fost prins pe o rută locală, Câmpina-Brebu în timp ce transporta clienţi de ocazie. Şoferul, în vârstă de 66 de ani, a fost şi el amendat.

De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de utilizare al autoturismului în cauză pentru 6 luni, prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: