„Grădina verticală“, alegerea designerilor florali de la SGU Ploieşti pentru „Simfonia Lalelelor“

„Grădina verticală“, alegerea designerilor florali de la SGU Ploieşti pentru „Simfonia Lalelelor“

„Grădina verticală“ realizată de societate pentru Simfonia Lalelelor. FOTO SGU Ploieşti

Ploieştiul a fost reprezentat la expoziţia „Simfonia Lalelelor” de la Piteşti de reprezentanţii Societăţii de Servicii de Gospodărire Urbană SRL care au impresionat cu o „grădină verticală“

Ştiri pe aceeaşi temă

„Simfonia Lalelelor” s-a desfăşurat în perioada 19-21 aprilie la Piteşti, festival ajuns la a 36-a ediţie. Pentru aceasta, designerii florali de la SGU Ploieşti au prezentat un aranjament floral denumit  „Grădină Verticală”, proiectat special pentru spaţii restrânse.

Pentru realizarea aranjamentului floral au fost utilizate în jur de 450 de plante, atât flori cu frunze colorate, 200, cât şi răsaduri de diferite culori, aproximativ 250 de bucăţi.

Astfel, aranjamentul floral a fost constituit dintr-o porţiune verticală realizată din florile cu frunze colorate precum şi o porţiune orizontală, realizată din răsaduri (begonie, muşcată, tagetes, scoarţă de copac, iarbă etc), suprafaţa totală de expunere fiind de 12 metri pătraţi.

La expoziţie au fost prezente atât instituţii publice cât şi firme de profil, dar şi delegaţii din alte ţări precum Serbia, Olanda, Turcia etc.

Mai puteţi citi

Prostituţia în vechiul Ploieşti. Stabilimentele cu grizete aveau „dame satisfăcătoare“. Cum s-au revoltat nevestele din oraş împotriva „stricatelor“

Liceenii din Ploieşti au desenat şi au cântat pentru micuţii care au nevoie de kinetoterapie
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările