FOTO Imagini spectaculoase cu Sinaia văzută de sus, pe timpul nopţii

FOTO Imagini
spectaculoase cu Sinaia văzută de sus, pe timpul nopţii

Sinaia, decorată pentru Sărbătorile de Iarnă

Cea mai cunoscută staţiune montană de pe Valea Prahovei, singura din ţară care are domeniu schiabil de mare altitudine, este pregătită să primească turiştii care vor petrece vacanţa de iarnă la munte.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

O serie de imagini suprinse cu drona pe timpul noţii au fost postate de Primăria Sinaia pe pagina oficială de Facebook. Cadrele spectaculoase au fost realizate imediat după ce străzile din staţiune au fost acoperite cu zăpadă.

Pentru turiştii care ajung în aceste zile la munte, în Parcul Central a fost amenajat un târg de Crăciun, unde producătorilor locali li se permite să comercializeze produsele tradiţionale. 

Pentru copii a fost amenajat un carusel, pentru ca în weekend să se deschidă şi patinoarul situat tot la intrare în parc.

Sinaia nu va organiza un spectacol de sfârşit de an, aşa cum se întâmplă în marile oraşe. Decizia aparţine administraţiei publice locale care lasă în mâna administratorilor de hoteluri şi pensiuni să ofere turiştilor un program special în noaptea dintre ani.

 

Din păcate nu a nins suficient de mult pentru ca pârtiile de la Cota 1400 să fie funcţionale, dar cele de mare altitudine, de la Cota 2000, ar putea fi deschise în acest sfârşit de săptămână.

citeste totul despre: