FOTO Mehrzad Moghazehi, concurentul de la Master Chef a făcut show culinar la Ploieşti, de Valentine’s Day

FOTO Mehrzad Moghazehi, concurentul de la Master Chef a făcut show culinar la Ploieşti, de Valentine’s Day

Mehrzad Moghazehi a făcut show culinar pentru îndrăgostiţi, alături de bucătarul de la restaurantul chinezesc din Ploieşti. FOTO arhiva personală Mehrzad Moghazehi

Alegerea locului pentru cina de Valentine’s Day a fost o adevărată provocare pentru îndrăgostiţii din Ploieşti. Dar cei care au ales restaurantul chinezesc din oraş au avut parte de o mare surpriză: le-a gătit chiar un concurent de la show-ul culinar Master Chef

Ştiri pe aceeaşi temă

„De Valentine’s Day, iubeşte chinezeşte!“, a fost invitaţia lansată de Mehrzad Moghazehi şi restaurantul chinezesc Dim Sum din Ploieşti pentru seara de 14 februarie. Iar cei care i-au dat curs nu au avut de ce să regrete alegerea.

Restaurantul a fost plin până la refuz, iar surpriza serii a fost nu numai meniul dragostei, ci şi bucătarul care s-a ocupat de masă, Mehrzad Moghazehi, unul dintre concurenţii de la MasterChef.

Îndrăgitul bucătar de la MasterChef  a venit special în oraş pentru a găti, împreună cu ajutoarele sale, mai multe tipuri de mâncăruri asiatice special gătite pentru o zi a dragostei: arahide prăjite în stil chinezesc, pui cu muguri de bambus, vită cu sos de stridii , orez prăjit cu sos curry şi legume, noodless chinezesc cu legume şi mix de fructe caramelizate (banane, ananas şi mere caramelizate, servit cald cu sos de caramel).

Cum i s-a schimbat viaţa lui Mehrzad după MasterChef

După participarea la show-ul culinar de la Pro Tv, Mehrzad şi-a lansat un blog cu reţete, retetedetop.ro, participă frecvent la evenimente culinare, colaborează cu un restaurant din Ploieşti şi face echipă cu Alex Cârţu, un alt concurent de la MasterChef, la evenimente private. Împreună, vor să scoată o carte de bucate.

O viaţă de poveste pentru Mehrzad

Foto
Mehrzad Moghazehi, show culinar la Ploieşti

Puţini ştiu că bucătarul Mehrzad Moghazehi are legături puternice cu Ploieştiul. Născut la Teheran, acesta a venit în România pe când avea 10 ani.

În urmă cu ceva timp a avut la Ploieşti o afacere, un magazin de jucării şi cadouri. Aici a şi locuit pentru o perioadă îndelungată, alături de familia sa.

Viaţa i s-a schimbat după show-ul MasterChef, iar în prezent, Mehrzad Moghazehi se ocupă de organizarea de evenimente culinare şi show-uri, cu unii dintre colegii săi de la MasterChef.

Pasiunea pentru bucătărie o are de la 5 ani, când petrecea ore nesfârşite în bucătărie alături de mama sa. Spune, însă, că adevărata aventură a început în jurul vârstei de 15 ani. Printre pasiunile sale se numără şi... salsa şi fotografia.

Mehrzad a gătit „meniul dragostei“ la Ploiești. FOTO arhiva personală Mehrzad Moghazehi

Imagini din aceeasi galerie
  • Mehrzad a gătit „meniul dragostei“ la Ploiești. FOTO arhiva personală Mehrzad Moghazehi
  • Meniul a fost compus din mai multe specialități asiatice. FOTO arhiva personală Mehrzad Moghazehi
  • Clienții au putut asista la show-ul culinar al concurentului de la Master Chef. FOTO arhiva personală Mehrzad Moghazehi
  • Mehrzad Moghazehi a concurat la show-ul culinar Master Chef. FOTO arhiva personală Mehrzad Moghazehi
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: