FOTO Festivalul Cașcavelei a atras mii de turiști pe Valea Doftanei

FOTO Festivalul Cașcavelei a atras mii de turiști pe Valea Doftanei

Cașcaveaua a fost vedeta incontestabilă a festivalului

Petrecerile se țin lanț, în acest weekend, pe Valea Doftanei, unde se desfășoară o nouă ediție a Festivalului Cașcavelei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zeci de producători locali, dar și din alte județe din țară, s-au mutat pentru două zile pe Valea Doftanei, într-un decor natural care rivalizează cu Valea Prahovei.

Pe stadionul din localitate se desfășoară unul dintre cele mai longevive festivaluri din Prahova, cel al cașcavelei, o specialitate locală foarte gustată de turiști.

Mii de persoane au ajuns în weekend la festival, unde au putut cumpăra renumita caşcavea, pastramă, ţuică sau vin și au putut mânca bulz și specialități la grătar.

Anul acesta, kilogramul de cașcavea, simplă, afumată sau semi-afumată, costă 30 de lei.


Click pe imagini pentru o fotogalerie de la festival

2012 este anul celei de a XI-a ediţie a Festivalului Caşcavelei.

FOTO Cel mai dulce weekend. Festivalul Dulceții de la Brebu

Și muzica și-a făcut loc la festival. Sâmbătă, pe scenă au urcat Irina Loghin, Mariana Ionescu Căpitănescu, Florica Jinga, Simona Dinescu, Formaţia Alesis, Alin Băicoianu şi Trupa Make Up, iar duminică, vor evolua Elisabeta Turcu, Ionuţ Dolănescu, Iuliana şi Costin Ghinea, Mirabela Dauer, Raul, Formaţia Moşnenii şi Trupa Prestige Dance.

Festivalul Cașcavelei se încheie duminică seară.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările