FOTO Fanii Mădălinei Manole au venit de Paşte la mormântul artistei din Ploieşti

FOTO Fanii Mădălinei Manole au venit de Paşte la mormântul artistei din Ploieşti

Daniel a venit în a doua zi de Paşte la mormântul Mădălinei Manole, de la Ploieşti. FOTO Dana Mihai

Daniel Gheorghe, prieten şi unul dintre cei mai mari fani ai Mădălinei Manole, a fost luni, în a doua zi de Paşte, la mormântul artistei din Ploieşti. „Cu cât trece timpul cu atât se acutizează dorinţa să vobesc mai des şi mai mult cu ea“, a spus tânărul, venit de la Medgidia

Ştiri pe aceeaşi temă


În primii doi ani după moartea Mădălinei Manole, în iulie 2015, Daniel Gheorghe venea în fiecare weekend la mormântul din cimitirul Bolovani, din Ploieşti, unde se odihneşte artista. Chiar dacă nu mai ajunge atât de des în oraşul natal al cântăreţei, Daniel nu lasă să treacă foarte mult timp fără să se reculeagă la mormânt şi „să vorbească cu Mădălina“.

Luni, în a doua zi de Paşte, acesta a pornit de la Medgidia şi, la ora 9.00 dimineaţa, a fost în Ploieşti, cu flori, candele şi o icoană adusă pentru Mădălina Manole de la mormântul lui Arsenie Boca. „Parcă cu cât trece timpul cu atât se acutizează dorinţa să vobesc mai des şi mai mult cu ea. Nici nu îmi vine să cred că anul acesta se împlinesc cinci ani de când nu mai este“, spune Daniel Gheorghe.

Tânărul s-a recules la mormântul prietenei sale, pe care a cunoscut-o pe când avea doar 12 ani, la Festivalul de la Mamaia şi pe care a însoţit-o, ani de zile, în concerte, turnee, la emisiuni şi filmări de videoclipuri. „Eram împreună peste tot, iar aici, la mormânt, este momentul meu de linişte cu ea. Zilele acestea am simţit nevoia să vin la cimitir. M-am urcat în tren, ca de foarte multe ori în ultimii ani, şi am venit direct la mormânt, la Ploieşti“, mai spune Daniel.

Chira dacă îi vine foarte greu să redea în cuvinte tot ceea ce a însemnat pentru el Mădălina Manole şi ceea ce a simţit alături de artistă, Daniel spune că Mădălina a fost cea „care l-a învăţat să ierte şi să fie alături de oameni“.

Pentru a nu fi uitată de oameni şi a deveni cunoscută şi generaţiilor mai tinere, Daniel spune că ar fi interesant ca la mormântul Mădălinei Manole să fie instalat un mini-tonomat cu melodiile cântăreţei.

Inspiraţi de gestul lui Daniel, foarte mulţi dintre ploieştenii veniţi luni la cimitir au aprins o candelă la mormântul artistei. De asemenea, periodic, fani din întreaga ţară ajung la mormântul Mădălinei Manole din Ploieşti, cu flori, scrisori, fotografii şi jucării.

Foto

Vă mai recomandăm

FOTO Monument funerar pentru Mădălina Manole, la peste trei ani de la sinuciderea artistei. Mesajul emoţionant de la „Pui Mic şi Puiucu”. La peste trei ani de la moartea Mădălinei Manole, împliniţi pe 14 iulie, pe mormântul cu pământ şi iarbă al artistei, din Ploieşti, soţul acesteia, Petru Mircea, a ridicat un monument funerar, din marmură, pe care este scris şi un mesaj emoţionant.

Mădălina Manole a fost desemnată cetăţean de onoare al Ploieştiului. Tatăl şi soţul s-au „contrat“ de la distanţă VIDEO. Artista Mădălina Manole, pe numele său în acte Anca Magdalena Mircea, a fost desemnată luni cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, acolo unde a petrecut o bună parte din viaţă. Tatăl şi soţul au fost prezenţi şi au primit plachetele omagiale.

 

Daniel Gheorghe a venit în a doua zi de Paște la Ploiești, la mormântul Mădălinei Manole. FOTOGRAFII Dana Mihai

Imagini din aceeasi galerie
  • Daniel Gheorghe a venit în a doua zi de Paște la Ploiești, la mormântul Mădălinei Manole. FOTOGRAFII Dana Mihai
  • Daniel a fost bun prieten cu artista
  • Ori de câte ori are timp, Daniel vine la Ploiești „pentru a vorbi cu Mădălina“
  • Tânărul s-a recules la mormântul artistei
  • Acesta a adus o iconiță de la mormântul lui Arsenie Boca
  • Ploieștenii s-au oprit să aprindă lumânări, inspirați de gestul lui Daniel
  • Mormântul Mădălinei Manole este în cimitirul Bolovani din Ploiești
  • Artista s-a sinucis pe 14 iulie 2010
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările