Fostul deputat PSD Andrei Sava, ameninţat cu excluderea din partid pentru că a felicitat pe Facebook protestatarii din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Sava, fost deputat de Prahova din partea PSD, a fost ameninţat cu excluderea din partid după ce, sâmbătă, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care felicita miile de români care au participat la protestele din ultimele zile. În acelaşi mesaj, Sava a ţinut să-i mulţumească şi preşedintelui Klaus Iohannis pentru implicare.

“Felicitari sutelor de mii de români care au ieşit în pieţe şi pe străzi, înfruntand frigul şi care au facut posibilă aceasta victorie a dreptăţii! Mulţumiri Preşedintelui României Klaus Iohannis pentru poziţia corectă avută şi implicare! Mulţumiri magistraţilor români care au ales să lupte şi să nu cedeze în faţa presiunilor unor politicieni nocivi! Recunoştinţă oficialilor SUA, Germaniei şi celorlalte state europene pentru sprijinul acordat românilor şi României de a îşi menţine parcursul democratic!”, a scris fostul deputat pe pagina personală de Facebook.

La puţin timp după această postare, liderul PSD Prahova, Bogdan Toader, a anunţat, printru-un comenatriu la textul publicat de Sava, că va propune excluderea cât mai urgentă a acestuia.

“Domnule Sava, şi eu vă respect opinia! Având în vedere că ea se plasează în afara Partidului Social Democrat, al cărui membru sunteţi încă, pot spune 2 lucruri. 1. Voi propune excluderea cât mai urgentă a d-vstră din partid. 2. Vă doresc succes în activităţile dvstră viitoare la alte formaţiuni politice”, a fost reacţia liderului PSD Prahova.

Andrei Sava este membru PSD din anul 2012 şi a avut două mandate de deputat. 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite