UPDATE Sora fostei iubite a fotbalistului Adrian Cristea a ajuns în comă la spital, lovită de tren. Accidentul bizar, anchetat de Poliţie

UPDATE Sora fostei iubite a fotbalistului
Adrian Cristea a ajuns în comă la spital, lovită
de tren. Accidentul bizar, anchetat de Poliţie

Dana Oloş FOTO Facebook/carla.olos

Angelica Oloş, o tânără de 39 de ani din Buzău, sora Danei Oloş, fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea, se află în comă la Spitalul Florească din Capitală, rănită grav într-un accident de tren. Iniţial, tânăra a fost internată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

Angelica Oloş (39 de ani) din Buzău, sora fostei iubite a fotbalistului Adrian Cristea, se află în comă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, rănită grav într-un accident de tren. 

Tânăra a fost adusă iniţial la UPU Ploieşti. Familia a reuşit în cursul zilei de joi dimineaţă să o transfere la Spitalul Floreasca din Capitală, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Iniţial, presa a relatat că victima accidentului de tren este chiar Dana Oloş, fosta iubită a lui Cristea. Confuzia a fost provocată de informaţii eronate venite din spital conform cărora numele victimei accidentului de tren este Dana Oloş.

 Tânăra a fost găsită în seara zilei de 10 decembrie, în stare de inconştienţă, pe liniile de cale ferată din apropierea haltei din comuna prahoveană Tomşani. Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă, sosit la faţa locului, a constatat că femeia este în viaţă, dar în comă. A fost transportată iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Starea ei este critică, spun surse medicale. 

Poliţia TF a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Deocamdată, poliţiştii nu pot spune cum de a ajuns tânăra în această situaţie. Surse apropiate de anchetă susţin că femeia ar fi plecat cu trenul din Bucureşti, în seara zilei de marţi, 10 decembrie, şi a coborât în staţia CFR Ploieşti Sud. De acolo a luat un alt tren în direcţia Mizil. Nu se ştie, până la acest moment, cum a ajuns tânăra pe liniile de cale ferată dintre halta Tomşani şi halta Cricov, având în vedere că trenul respectiv nu are staţie în aceste localităţi.

Există două variante pe care merg anchetatorii. Fie femeia a sărit din tren, pentru că la unele dintre garnituri uşile se deschid chiar şi în timpul mersului, fie a fost împinsă de cineva. Poliţiştii verifică acum toate pistele.

Se zvonea că tânăra ar fi fost chiar victima unui viol, dar această variantă a fost eliminată din anchetă, pentru că nu există urme de agresiune sexuală pe corpul victimei, mai spun sursele citate.

Cine este Daniela Oloş

Dana Oloş, despre care s-a crezut iniţial că este victima accidentului, a apărut în cel mai recent sezon iUmor, unde nu a reuşit să convingă juriul cu numărul ei. Tânăra a avut un număr de stand up în care s-a autoironizat, însă doar Delia a fost cea care i-a apreciat umorul.

Tânăra a avut o relaţie scurtă cu fotbalistul Adrian Cristea, în urmă cu aproximativ cinci ani. Alături de o prietenă, Daniela Oloş şi-a făcut o trupă de comedie cu numele „Helău Pissy”, scriu jurnaliştii de la Click. Daniela Oloş spera să dea lovitura în showbiz.

„Viaţa are întotdeauna suişurile ei, dar şi momentele mai puţin plăcute! Indiferent de ce se întâmpla ... nu renunţa niciodată la visul tău! Visul meu? Sa văd proiectul Helau Pissy cum urcă pe online tot mai mult!”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: