UPDATE Fiul lui Ponta, transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti în urma unei accidentări la rugby. Surse spun că ar suferi de edem cerebral

UPDATE Fiul lui Ponta, transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti în urma unei accidentări la rugby. Surse spun că ar suferi de edem cerebral

Victor Ponta FOTO Inquam Photos/ George Călin

Andrei Ponta, fiul lui Victor Ponta, a fost internat vineri dimineaţa la Spitalul Judeţean Ploieşti, cu un traumatism craniam. Rana a fost provocată vineri, în urma unui meci de rugby care a avut loc la Băicoi. Partida fusese organizată de primărie.

UPDATE ORA 17.34 Fiul lui Victor Ponta a fost transferat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti cu o ambulanţă a serviciului public, au declarat surse medicale.

UPDATE ORA 15.50 Andrei Ponta, în vârstă de 14 ani, a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Ploieşti de un echipaj al Ambulanţei Prahova, după ce s-a lovit la cap în timpul unui meci de rugby disputat în faza grupelor a turnelului U14, pe stadionul din Băicoi. Un alt băiat în vârstă de 14 a fost de asemenea rănit, suferind un traumatism în zona cervicală  după ce s-a lovit de fiul fostului premier în timpul meciului. Surse au declarat pentru Adevărul că fiul lui Ponta ar urma să fie transportat la un spital din Bucureşti, pentru că ar suferi de edem cerebral, în urma accidentării pe terenul de rugby.  Fiul lui Victor Ponta ar suferi şi de amnezie, pe lângă traumatismul cranian, în timp ce al doilea băiat ar avea un traumatism de coloană cervicală.

Doctorul Daniel Nicolae, şeful Serviciului Ambulanţă Prahova, a spus iniţial că astăzi a transportat doi copii cu traumatisme craniene Spitalul Judeţean Ploieşti, după care a confirmat că printre cei doi răniţi se numără şi Andrei Ponta, în vârstă de 14 ani, fiul lui Victor Ponta.

Conform medicului, Andrei Ponta e conştient, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi acum este în investigaţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: