UPDATE Două victime într-un accident pe DN 1, la Pucheni. Un motociclist a fost preluat cu elicopterul SMURD

UPDATE Două victime într-un accident pe DN 1, la Pucheni. Un motociclist a fost preluat cu elicopterul SMURD

Două persone au fost rănite în accident. FOTO Adevărul

Două persoane au fost rănite într-un accident care s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 10.00, pe DN 1, în localitatea Puchenii Moşneni

Ştiri pe aceeaşi temă

ORA 11.30

Traficul auto pe DN1 a revenit la normal în localitatea prahoveană Puchenii Moşneni, la kilometrul 44, unde circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri, din cauza unui accident grav în care au fost implicate un autoturism şi un motociclist.

Două persoane, ambele aflate pe motocicletă, au fost rănite, iar una dintre ele a fost preluată cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti. Cealaltă victimă a fost transporată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Din primele informaţii, şoferul autoturismului nu a acordat prioritate la încadrarea pe DN 1, dintr-o stradă laterală, şi a izbit în plin motocicleta.

ORA 10.45

Circulaţia auto pe DN1 a fost oprită pe ambele sensuri la kilometrul 44, în zona localităţii prahovene Puchenii Moşneni.

Măsura a fost luată de poliţiştii rutieri deoarece la locul accidentului a aterizat un elicopter SMURD, pentru a prelua motociclistul, grav rănit, în accidentul rutier în care au fost implicate un autoturism şi o motocicletă.

O a doua persoană, aflată tot pe motocicletă, a fost rănită mai puţin grav şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Se estimează că în scurt timp traficul va fi reluat în condiţii normale.

ORA 10.20

În impact au fost implicate o maşină şi o motocicletă, iar două persoane au fost rănite.

Traficul în zonă este restricţionat.

Vom reveni cu detalii.

 

citeste totul despre: