Trei persoane au fost rănite într-un accident pentrecut pe DN1. Circulaţia pe sensul spre Braşov este blocată

Trei persoane au
fost rănite într-un accident pentrecut pe DN1. Circulaţia pe sensul spre Braşov
este blocată

În cele patru maşini implicate se afalu cinci persoane, dar doar trei au fost rănite.Toate victimele au fost găsite conştiente de către echipajele de urgenţă care au intervenit la accident FOTO ISU Prahova

Patru maşini au fost implicate, marţi 21 mai, într-un accident care a avut loc pe DN1, în dreptul localităţii Băicoi pe sensul de urcare. Trei persoane rănite au fost transportate la spital. Iniţial, autorităţile au anunţat că sunt doar două perosane rănite, dar ulterior au revenit asupra informaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Circulaţia maşinilor va fi dirijată pe o rută ocolitoare, din DN1 către Băicoi, prin intrarea de la Lilieşti.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, patru maşini au fost implicate în coliziune, dintre care una este răsturnată pe câmp. În urma impactului traficul pe sensul de urcare este blocat în totalitate.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova pentru a acorda primul ajutor răniţilor. 

Biroul de Presă al ISU Prahova anunţă că trei persoane vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Prahova.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: