Două mari colegii din Prahova intră în regim de predare online. Zeci de elevi şi profesori, bolnavi de COVID-19

Două mari colegii din Prahova intră în regim de predare
online. Zeci de elevi şi profesori, bolnavi de COVID-19

Două licee din Ploieşti intră în regim de predare online din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19  FOTO Shutterstock

Colegiul ”Mihai Viteazul” şi Colegiul I.L. Caragiale din Ploieşti vor intra în regim de predare online începând de vineri 28 ianuarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform reglementărilor în vigoare, cursurile cu prezenţă fizică la şcoală se suspendă atunci când există clase cu cel puţin trei cazuri confirmate COVID-19 într-un interval de şapte zile consecutiv. Dacă în aceeaşi şcoală, jumătate dintre clase sunt în această situaţie, întreaga şcoală trece în regim online.

Inspectoratul Şcolar Prahova nu a făcut publică până la această oră lista completă a unităţilor de învăţământ din judeţ care vor intra în regim de predare online începând cu săptămâna viitoare.

Rata de incidenţă la nivelul judeţului Prahova este de 5,04 cazuri/1000 loc.

Instituţia Prefectului Judeţului Prahova informează că joi, 27.01.2022, conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, situaţia epidemiologică privind COVID-19 în judeţul Prahova, se prezintă astfel:

•             cazuri nou confirmate – 745

•             teste efectuate – 2.615 (488 teste RT-PCR şi 2.127 teste rapide)

•             persoane decedate – 4 (trei persoane de sex feminin, între 58 - 77 ani, respectiv o persoană de sex masculin, în vârstă de 65 ani, nevaccinate).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările