Doi copii din Prahova, răpiţi de propriul tată. Unde au fost găsiţi după ore în şir de căutări

Doi
copii din Prahova, răpiţi de propriul tată. Unde au fost găsiţi după ore în şir de căutări

Poliţiştii au căutat copiii la unul dintre cele mai mari hoteluri din Prahova

Doi copii din Prahova au fost căutaţi ore în şir de poliţie după ce au fost luaţi cu forţa de lângă mama lor. ”Răpitorul” era chiar tatăl copiilor, dar care avea ordin de protecţie emis de instanţă. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Alerta a fost dată de mama copiilor care a cerut ajutorul poliţiei după ce soţul, cu care se află în divorţ, a venit acasă, însoţit şi de fratele lui, şi a luat cu forţa de lângă mamă pe doi dintre cei trei copii ai familiei. Bărbatul nu a anunţat unde duce copiii, iar când femeia a încercat să riposteze, a fost împinsă şi lovită.

Mai multe echipaje de poliţie au intervenit imediat, iar într-o primă fază au făcut un control la cel mai mare hotel din oraşul Vălenii de Munte, unde existau indicii că bărbatul se ascunde cu cei mici. Informaţia nu s-a confirmat însă, iar căutările au continuat.

În cele din urmă, copiii au fost găsiţi de poliţişti la noul domiciliu al tatălui lor, în comuna prahoveană Dumbrăveşti, de unde au fost luaţi şi redaţi mamei.

Tatăl copiilor a fost reţinut pentru 24 de ore pentru că nu a respectat ordinul de protecţie, dar şi pentru violenţă în familie. Nu poate fi acuzat însă de răpire atâta vreme cât este tatăl copiilor.

Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte pentru continuarea cercetărilor, însă procurorul de caz l-a lăsat în libertate, însă sub control judiciar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: