VIDEO Doi jandarmi, internaţi la Spitalul de Urgenţă după ce au fost bătuţi cu bâtele de hoţii de combustibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
jandarmi batuti foto ijj ph

Doi jandarmi aflaţi în misiune au fost atacaţi de patru bărbaţi, suspectaţi că participau la furt de motorină dintr-o cisternă. Jandarmii s-au ales cu răni serioase după ce au fost loviţi cu bâtele de către hoţii.

Incidentul s-a petrecut, vineri, la orele 13.00 în localitatea prahoveană Ciorani. Echipajul de jandarmi se afla în misiune şi fila un şofer care transporta motorină cu o cisternă despre care aveau informaţii că se ocupă cu furtul de combustibil. Surprins în flagrant, şoferul cisternei a solicitat ajutor prin staţie de la complicii săi, astfel că la faţa locului au mai apărut alte persoane înarmate cu arme albe (bâte din lemn). Cei doi jandarmi au fost loviţi şi ulterior transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din Ploieşti.

Liviu Coman, comandantul IJJ Prahova a declarat pentru ”Adevărul” că, deocamdată, jandarmii sunt evaluaţi medical şi că nu se poate pronunţa în legătură cu starea de sănătate a subordonaţilor săi.

Conform unui comunicat remis presei, agresorii au fugit de la faţa locului, dar trei dintre suspecţi au fost prinşi după ce s-a solicitat întărirea forţelor.

”În data de 09.03.2018, orele 13:30, un echipaj de jandarmi din I.J.J.Prahova, aflat în misiune pe raza localităţii  Ciorani, a observat că dintr o cisternă de 20 tone, se sustrăgea produs petrolier. Lângă cisternă se mai afla o autoutilitară încărcată cu canistre de diferite dimensiuni, în care se transportau bidoanele cu produsul petrolier sustras, cu miros specific de motorină. Surprinşi în flagrant unul din conducătorii auto, şoferul de pe autoutilitară, a luat legătura prin staţie cu alt individ solicitând sprijin. La faţa locului au sosit 4 indivizi, înarmaţi cu bâte care au lovit jandarmii şi au provocat daune autoturismului jandarmeriei, spărgând luneta faţă-spate şi geamul lateral. Agresorii au părăsit zona. Au fost suplimentate efectivele de jandarmi luându-se măsuri de căutare, identificare şi tragerea la răspundere a făptuitorilor”, se arată în comunicatul de presă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de ultraj şi furt calificat.

Hoţi de combustibil surprinşi în flagrant au atacat cu bâtele jandarmii

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite