DN 1, aglomerat în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei: se circulă cu 30 km/oră. Poliţiştii au deviat traficul pe DN 1 A

DN 1, aglomerat în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei: se circulă cu 30 km/oră. Poliţiştii au deviat traficul pe DN 1 A

Foto Arhiva: Adevarul

Drumul naţional 1 este aglomerat, sâmbătă după-amiază, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei şi a oraşului Comarnic, pentru fluidizarea circulaţiei pe DN 1 poliţiştii luând măsura devierii traficului din judeţul Braşov pe DN 1 A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traficul rutier pe DN 1 este îngreunat, sâmbătă după-amiază, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei şi a oraşului Comarnic, unde s-au format coloane de maşini, şoferii fiind nevoiţi să circule cu viteză redusă, bară la bară.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, la Comarnic se circulă în coloană, cu o viteză medie de 30 de kilometri pe oră, pe sensul de urcare către munte. Totodată, DN 1 este aglomerat atât pe sensul către munte, cât şi pe cel de coborâre către Bucureşti în zona staţiunilor Sinaia şi Buşteni, unde s-au format, de asemenea, coloane de maşini.

Conform unei informări a Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pentru a se permite fluidizarea traficului pe DN 1, circulaţia a fost deviată provizoriu, sâmbătă după-amiază, de pe DN 1 pe DN 1 A Săcele - Cheia -Ploieşti.
De asemenea, în judeţul Braşov autovehiculelor care circulă pe DN73 nu le este permis accesul pe DN 73 A, care face legătura între Râşnov (DN73) şi Predeal (respectiv DN1) şi tot din cauza aglomeraţiei, nu este permis, provizoriu, nici accesul pe DN1E Braşov - Poiana Braşov, se mai arată în informarea dată publicităţii de Centrul Infotrafic.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările