Descoperire macabră pe malul unui râu. Cadavrul unui bărbat, fără degetele de la mâini, a declanşat o amplă anchetă

Descoperire
macabră pe malul unui râu. Cadavrul unui bărbat, fără degetele de la mâini, a
declanşat o amplă anchetă

Un cadavru în stare avansată de putrefacţie, descoperit pe maulu râului Ialomiţa FOTO SAJ Prahova

Descoperire macabră, marţi, în comuna prahoveană Poienarii Burchii, unde, pe malul râului Ialomiţa a fost găsit cadavrul unui bărbat. Starea avansată de putrefacţie a corpului şi lipsa actelor face imposibilă identificarea persoanei. În plus, după o primă examinare, pe corpul victimei au fost identificate urme de violenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadavrul a fost găsit în albia secată a râului Ialomiţa, în dreptul satului Ologeni din comuna Poienarii Burchii. Individul, un bărbat, este decedat de cel puţin două săptămâni şi pare că s-a înecat, iar ulterior a fost adus de ape. Nu se cunoaşte deocamdată identitatea acestuia şi nimeni din zonă nu pare că ar fi dispărut în ultimele două luni.

Cadavrul este dezbrăcat aproape complet, singurele haine pe care le mai păstrează fiind o pereche de pantaloni scurţi, care par a fi de culoare neagră. În buzunare nu au fost găsite acte de identitate sau un alt indiciu care să-i ajute pe poliţişti să afle numele bărbatului.

Cadavrul prezintă urme de violenţă, pentru că nu mai are degetele de la mâini, dar nu se poate spune deocamdată dacă a fost atacat de animale.

Pentru aflarea adevărului se aşteaptă rezultatul necropsiei care se va efectua la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti, iar poliţiştii încearcă să dea de familia bărabtului decedat.

citeste totul despre: