VIDEO UPDATE Descinderi la hoţi, urmăriţi şi cerşetori, în Prahova

VIDEO UPDATE Descinderi la hoţi, urmăriţi şi cerşetori, în Prahova

200 de poliţişti participă la acţiune. FOTO Adevărul Ploieşti

Aproximativ 200 de poliţişti au descins în această dimineaţă în Ploieşti, Blejoi şi Boldeşti Scăeni în locuinţe şi adăposturi improvizate unde se ascund hoţi, urmăriţi general, dar şi cerşetori şi vagabonzi

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 16.30

Cei aproximativ 200 de poliţişti au aplicat în numai două ore 50 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 6 000 lei.

Totodată, au legitimat 360 de persoane, au efectuat 253 de percheziţii corporale, au verificat 232 de autoturisme, au amprentat 53 de persoane, au efectuat 90 de testări alcool, 30 de controale ale bagajelor şi au reţinut 4 permise de conducere.

De asemenea, poliţiştii au reţinut un tânăr de 18 ani, cercetat pentru furt calificat, acesta urmând a fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

ORA 09.00

Acţiunea vizează suspecţi de furturi din locuinţe, societăţi comerciale şi persoane urmărite în temeiul legii, dar persoane care cerşesc sau vagabondează şi care stau în adăposturi improvizate (corturi, case părăsite, canale).

La acţiune participă poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Acţiuni Speciale, Serviciului Rutier, Poliţiei Municipiului Ploieşti, Poliţiei Boldeşti Scăeni şi Serviciului Criminalistic descind în Ploieşti, Blejoi şi Boldeşti Scăeni.

La acţiune participă şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova şi Grupării Mobile de Jandarmi.

Vom reveni cu detalii.

Mai puteţi citi

Bărbat reţinut pentru 24 de ore la Ploieşti pentru mărturie mincinoasă în instanţă

O femeie a murit în Bucegi, pe un traseu spre Crucea Caraiman. Turista a căzut 100 de metri într-o prăpastie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările