Dan C. Mihăilescu "aduce cartea" la Ploieşti. Lansare şi sesiune de autografe, joi seară, la Humanitas

Dan C. Mihăilescu

Dan C. Mihăilescu se va întâlni cu ploieştenii la librăria Humanitas. FOTO Adevărul

Pasionaţii de lectură din Ploieşti au un nou prilej de întâlnire cu autorii preferaţi. Joi seară, Dan C. Mihăilescu, "omul care aduce cartea" va fi la librăria Humanitas, alături de Ciprian Măceşaru la lansarea volumului "Despre nerăbdarea de a fi răbdător"

Ştiri pe aceeaşi temă

Dan C. Mihăilescu şi Ciprian Măceşaru şi-au dat întâlnire cu ploieştenii joi seară, de la ora 18.00, la Librăria Humanitas din centrul oraşului, la lansarea bestseller-ului Gaudeamus 2014: "Despre nerăbdarea de a fi răbdător". 

„Când, odată sorbiţi de fluxul demenţial al oraşului, vă veţi ciocni de mersul enervant de încet al unui zdrahon cu părul alb, păşind agale, boiereşte pe lângă pereţi, să ştiţi că-i foarte posibil ca eu să fiu acela. Ca să fiţi siguri de asta, plasaţi fulgerător îndemnul Hai, tataie, hai mai repede. Dacă veţi auzi răspunsul mulcom Poftiţi, luaţi-o dumneavoastră înainte, că eu nu mai am unde să mă grăbesc, atunci nu mai e loc de îndoială: eu sunt ăla“, pregăteşte întâlnirea Dan C. Mihăilescu. 

„Nerăbdători, sărim peste etape, le ardem, neglijăm esenţele, facem afirmaţii categorice şi încercăm să realizăm lucruri fără a le cunoaşte natura intimă. Cam aici suntem, într-o grabă păguboasă, mereu îmbătaţi de virtuţi mai mult afirmate decât dovedite, superficiali şi, în acelaşi timp, mereu nemulţumiţi de condiţia noastră. Zidim în pereţii ce se tot dărâmă o parte a sufletului nostru. Ne aruncăm cu capul înainte, gata să cucerim ceea ce alţii au cucerit după sute de ani de statornicie“, spune şi Ciprian Măceşaru. 

Vă mai recomandăm

FOTO VIDEO Entuziasm la Ploieşti. Sute de persoane au venit la întâlnirea cu Familia Regală

VIDEO Un simbol al Ploieştiului este demolat. Singurul hipodrom de trap din România este pus la pământ cu târnăcoape şi buldozere

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările