Cum au reuşit doi dâmboviţeni să fure bijuterii şi bani din 14 apartamente din Ploieşti

Cum au reuşit doi dâmboviţeni să fure bijuterii şi bani din 14 apartamente din Ploieşti

Doi bărbaţi din comuna I.L. Caragiale vor fi aduşi la sediul Poliţiei din Ploieşti pentru audieri

Doi bărbaţi din judeţul Dâmboviţa, suspectaţi că au furat bijuterii şi bani din locuinţele unor ploieşteni, au fost ridicaţi, miercuri, de poliţiştii din Prahova în timpul unor percheziţii care au avut loc în comuna I.L. Caragiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dâmboviţenii sunt bănuiţi că timp de şase luni au reuşit să intre prin efracţie în apartamentele unor blocuri din Ploieşti de unde au furat bijuterii, bani şi alte bunuri de valoare. Prejudiciul a fost estimat la suma de 30.000 de lei.

Hoţii vizau doar apartamente situate la parterul blocurilor, susţin poliţiştii. Potrivit unor surse, 14 apartamente din Ploieşti au fost ”călcate” de hoţii din Dâmboviţa.

”Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada aprilie-septembrie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns prin escaladare, pe timpul nopţii, în mai multe apartamente situate la parterul unor blocuri de pe raza municipiului Ploieşti, de unde ar fi sustras mai multe bunuri şi obiecte de valoare (bani, bijuterii şi aparatură electronică)”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Din locuinţele suspecţilor, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri despre care se crede că provind din activitatea infracţională, (bijuterii, aparatură electronică, înscrisuri).

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională se ridică la 30.000 lei.

Două persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

La percheziţii au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploieşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: