VIDEO Cum arată inelul de logodnă al viitoarei soţii a principelui Nicolae. Legătura dintre rochia de mireasă şi Regina Maria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principele Nicolae şi viitoarea lui soţie, Alina Binder, sunt la Sinaia de cateva zile. Au participat la Festivalul Sinaia Forever din weekend, iar marţi au fost prezenţi la o întâlnire dintre primarul Vlad Oprea şi o delegaţie din Cascais, Portugalia, prilej cu care Alina Binder a acceptat să arate presei inelul ei de logodnă.

Alina Binder, viitoarea soţie a Principelui Nicolae a acceptat, marţi, să prezinte presei inelul de logodnă. Ea a precizat că inelul este cu safire, piatra ei preferată. Inelul face parte dintr-un set cu cercei care au montaţi acelaşi tip de piatră.

Cât despre rochia de mireasă, Alina Binder nu a vrut să de prea multe detalii, dar a precizat că este lucrată în România şi realizată de un designer român. În plus rochia va avea elemente inspirate din ţinuta tradiţională pe care o purta Regina Maria.

Nunta celor doi va avea loc la Cazinoul din Sinaia, în data de 30 septembrie.


 

Imagine indisponibilă

În ceea ce priveşte prezenţa reprezentanţilor Casei Regale a României la nuntă, Principele Nicolae a precizat că deocamdată nu are o confirmare în acest sens deşi ”invitaţia a fost înmânată personal şi nu prin poştă”, a spus viitorul mire.

”Sper că vor veni pentru că este un moment despre familie şi unitate şi este un moment foarte unic în viaţă. Înseamnă mult pentru noi şi ne-am dori să avem familiile noastre cu noi”, a precizat Principele Nicolae.

Deşi mai sunt două săptămâni până la marele eveniment, pregătirile sunt în toi la Sinaia. La Biserica Sf. Ilie din staţiune, acolo unde va avea loc cununia religioasă, a fost schimbată mocheta şi mobilierul, iar totul a fost plătit de un ”iubitor al Casei Regale”, aşa cum au precizat  surse apropiate de biserică.

Principele Nicolae a confirmat faptul că la finalul cununiei religioase, mirii vor pleca spre Cazinoul din Sinaia, acolo unde va avea loc petrecerea, fie într-o caleaşcă, fie într-o maşină de epocă ”în funcţie de starea vremeii”, a mai spus acesta.

La nuntă au fost invitate peste 200 de persoane.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite