Cum a ajuns o adolescentă cu handicap la mâna unor proxeneţi. Mama acuză că şcoala a ameninţat cu exmatricularea

Cum a ajuns o adolescentă cu handicap la mâna unor proxeneţi. Mama acuză că şcoala a ameninţat cu exmatricularea

Mama fetei a alertat Poliţia după ce fotografiile indecente cu fiica ei  au ajuns în mâinile colegilor FOTO Facebook.com

O elevă de 17 ani de la Liceul Tehnologic din comuna prahoveană Sângeru a ajuns să fie victima unor posibili proxeneţi, care s-au ascuns în spatele unui cont de Facebook fals.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra, care are handicap de gradul al doilea (retard de vorbire), a fost ademenită să se fotografieze în ipostaze indecente, doar că imaginile compromiţătoare au ajuns în mâna colegilor şi de la ei la conducerea şcolii. Niculina Rădulescu, mama fetei, susţine că tânăra ar fi fost ameninţată cu exmatricularea din cauza comportamentului indecent, motiv pentru care a apelat la ajutorul Poliţiei.

Reprezentanţii unităţii de învăţământ neagă acuzaţiile şi susţin că au făcut tot posibilul ca eleva să se integreze în colectiv şi să treacă peste acest impas. Mai mult, ar fi adus la şcoală un psiholog, care a ţinut mai multe ore de consiliere cu toţi elevii din clasa unde învaţă tânăra, iar discuţiile s-au axact exact pe capcanele ascunse din mediul on line.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova au declarat că mama elevei a făcut o plângere la Poliţie după ce fotografiile cu fiica ei surprinsă în ipostaze compromiţătoare au ajuns să fie motiv de batjocură în şcoală, iar fata ar fi fost ameninţată cu exmatricularea din şcoală. Aceleaşi surse spun că Ana Maria a fost victima unor persoane rămase deocamdată neidentificate. Fata ar fi construit o relaţie virtuală cu un individ care a reuşit să o convingă să-i trimită fotografii cu ea dezbrăcată. Povestea de dragoste s-a terminat când fata a început să fie îndemnată să fugă de acasă, să-şi ia strictul necesar, dar şi actele de identitate, şi să se prostitueze.

Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al IPJ Prahova, a declarat că în cauză se fac cercetări cu privire la violarea vieţii private, iar la dosar a fost ataşată şi o a doua plângere depusă de mama victimei cu privire la ameninţările primite de fată de la iubitul virtual. În cauză urmează să se stabilească cine se ascunde în spatele contului fals de Facebook şi cum au ajuns imaginile minorei în mâna colegilor ei.

citeste totul despre: