Criminalul din Ploieşti care a ucis o femeie cunoscută pe internet a fost trimis în judecată şi pentru furt. Pascale a sustras bijuterii şi carduri ale victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a plecat a doua zi după crimă la mare, cu o altă femeie FOTO Facebook / Vasile Pascale
Bărbatul a plecat a doua zi după crimă la mare, cu o altă femeie FOTO Facebook / Vasile Pascale

Detalii îngrozitoare ies la iveală în cazul crimei produse la începutul lunii august din Ploieşti. După ce a ucis-o pe Tatiana Tudor, Vasile Pascale i-a furat bijuterii din aur, carduri bancare si două telefoane mobile şi apoi a plecat la mare cu o altă femeie

Pe 1 septembrie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Vasile Pascale, un bărbat de 43 de ani din Vălenii de Munte, Prahova, pentru săvârsirea infracţiunilor de omor şi furt.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, „în sarcina inculpatului s-a reţinut că, la data de 03.08.2016, i-a aplicat victimei T.T. mai multe lovituri la nivelul feţei şi a înjunghiat-o cu un ciob de sticlă în gât, ceea ce a condus la decesul victimei, şi i-a sustras acesteia mai multe bunuri (bijuterii din aur, carduri bancare şi două telefoane mobile)“. Pascale ar fi încercat să folosească cardurile victimei.

O crimă îngrozitoare

Pe 4 august, joi, un om al străzii a alertat autorităţile despre faptul că a descoperit un cadavru în vegetaţia deasă de pe marginea străzii Poligonului din Ploieşti. În iarbă era trupul unei femei, a cărei vârstă a fost estimată iniţial la aproximativ 30 de ani, îmbrăcată îngrijit.

Trupul era înjunghiat adânc în zona gâtului, iar în rană, anchetatorii ar fi descoperit o pungă care a fost pusă de criminal pentru a împiedica sângerarea abundentă, specifică unei astfel de plăgi. Iniţial, acest lucru, precum şi sângele în cantitate mică au pus în discuţie ipoteza ca femeia să fi fost omorâtă în altă parte.

Autopsia a indicat, ulterior, şi faptul că victima fusese bătută cu bestialitate, iar în momentul în care a fost descoperită era moartă de cel puţin 12 ore. 

Tatiana Tudor, victima crimei din Ploieşti FOTO Facebook / Tatiana Tudor

image

Victima oribilei crime s-a dovedit a fi Tatiana Tudor, o femeie de 43 de ani din Ploieşti, contabilă. Acesta era căsătorită, soţul său fiind angajat în cadrul MAPN şi avea un fiu de 19 ani, proaspăt student.

Cei doi s-au cunoscut pe reţelele de socializare şi s-au întâlnit miercuri, 3 august. Femeia ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu criminalul, iar acesta ar fi bătut-o şi ulterior a înjunghiat-o cu un ciob de sticlă. Crima s-ar fi produs în miezul zilei, chiar în locul în care a fost descoperit cadavrul.

Din nefericire, victima a mers de bună-voie cu Pascale în zona izolată în care a fost descoperită. 

A doua zi, pe 4 august, la câteva ore după descoperirea victimei, Vasile Pascale a plecat la mare cu o altă femeie, iubita lui oficială. Pe 9 august, criminalul a fost oprit în trafic de poliţişti, în timp ce se întorcea de la mare şi reţinut. Acesta nu a recunoscut nimic din faptele oribile comise.

Cercetările în acest caz au fost efectuate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, care au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.G.P.R. Direcţia de Investigatii Criminale, I.P.J. Prahova – Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul de Operaţiuni Speciale Ploieşti.

Pe aceeaşi temă

Detalii terifiante ale crimei de la Ploieşti. Suspectul, acuzat c-a ucis cu bestialitate o femeie şi a plecat la mare cu o alta

Suspectul de crimă din Ploieşti a fost arestat preventiv. Victima a mers de bună voie cu acesta în zona izolată în care a fost descoperită moartă

O contabilă de 43 de ani a fost ucisă cu bestialitate la Ploieşti. Era căsătorită şi avea un fiu de 19 ani. Care a fost ultimul mesaj postat de victimă pe Facebook

UPDATE Femeie găsită moartă pe o stradă din Ploieşti. A fost înjunghiată şi aruncată în boscheţi


 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite