Creştere alarmantă a numărului de COVID-19 în Prahova. Angajat al unui depozit logistic din Ploieşti, testat pozitiv

Creştere alarmantă a numărului de COVID-19 în Prahova. Angajat
al unui depozit logistic din Ploieşti, testat pozitiv

Medicii de la secţia infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti FOTO dr. Ramona Vasile

Relaxarea de după starea de urgenţă a dus la o creştere alarmantă a numărului de persoane testate pozitiv COVID-19. În doar două zile, 13 prahoveni au primit rezultate pozitive ale testului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile se tem că în scurt timp Prahova va depăşi numărul de 100 de bolnavi infectaţi cu coronavirus, dacă măsurile de protecţie nu vor fi respectate.

Surse medicale au confirmat pentru ”Adevărul” că un angajat al depozitului logistic al unui mare lanţ de supermarketuri a fost testat pozitiv COVID-19. Bărbatul lucrează în parcul industrial de la Crângul lui Bot de lângă Ploieşti, acolo unde se află sediul depozitului. Alte cinci persoane, considerate contacţi direcţi ai angajatlui, se află acum în teste.

Aceleaşi surse au precizat că doar în ultimele două zile 13 prahoveni au fost confirmaţi pozitiv Covid-19. Şapte persoane au primit rezultatul pozitiv în cursul zilei de miercuri, iar alţi şase, joi 21 mai. Printre acestea se află şi un proxenet din zona Mizil, mai spun sursele citate.

De la începutul pandemiei, Prahova a reuşit să gestioneze foarte bine răspândirea bolii. Până în prezent au fost înregistrate 98 de cazuri în total, 13 în ultimele două zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: