Corturi pentru preşedinţii secţiilor de vot care vor aduce la BEJ sacii plini cu buletinele de vot

Corturi pentru
preşedinţii secţiilor de vot care vor aduce la BEJ sacii plini cu buletinele de
vot

Corturile sunt montate în faţa sediului Prefecturii din Ploieşti

Autorităţile judeţene au început montarea corturilor destinate drept adăpost provizoriul pentru preşedinţii secţiilor de votare care vor aduce la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) sacii cu buletinele de vot. Tot pentru aceştia au fost montate garduri metalice şi bănci

Ştiri pe aceeaşi temă

Este pentru prima dată când în judeţul Prahova se ia o astfel de măsură pentru a proteja de vreme rea cei aproape 2000 de preşedinţi de secţii de votare şi jandarmi şi care vor începe să aducă la Ploieşti sacii cu buletine de vot începând cu orele 21.00.

Corturile au fost montate în piaţeta din faţa sediului Prefecturii Prahova, la intrarea B.

Pe listele electorale pentru alegerile din 26 mai figurează aproape 660.000 de prahoveni. Numai în Ploieşti sunt 191.265 de persoane cu drept de vot, potrivit statisticii oficiale. În judeţ vor exista 623 de secţii de votare, organizate în 493 de clădiri publice. Nu mai puţin de 545 de secţii funcţionează în incinta unor unităţi de învăţământ.


Instituţiile din subordinea MAI au pregătit şi un plan pentru asigurarea ordinii publice la toate secţiile, 181 dintre acestea fiind repartizate în sarcina Inspectoratului de Poliţie în ziua alegerilor, 204 la Jandarmerie şi 238 către alte structuri, inclusiv Şcoala de Poliţie şi Şcoala de Pompieri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: