Fosta gimnastă Corina Ungureanu a demisionat din funcţia de consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului

Fosta gimnastă Corina Ungureanu a demisionat din funcţia de consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului

Corina Ungureanu va candida ca independent la europarlamentare. FOTO Adevărul

Fosta gimnastă Corina Ungureanu a anunţat miercuri că, începând cu data de 15 februarie, nu va mai fi consilier pe probleme de sport al primarului Bădescu, urmând să se concentreze pe campania pentru alegerile europarlamentare

Ştiri pe aceeaşi temă

Corina Ungureanu a făcut un anunţ oficial, în care spune că “am decis să demisionez din funcţia de consilier pe probleme de sport al primarului municipiului Ploieşti. După îndeplinirea formalităţilor legale necesare, activitatea mea în funcţia mai sus menţionata va înceta efectiv în data de 15 februarie 2014.

Am luat această hotărâre pentru a-mi concentra întreaga putere de muncă în campania pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Consider că decizia pe care am  luat-o este una corectă şi conformă atât cu dorinţa mea de a obţine un mandat în Parlamentul European, cît şi cu respectul pe care îl port concetăţenilor mei. Nu ar fi normal să fiu remunerată din bani publici atâta timp cât voi fi angrenată, în nume personal, în cursa electorală pentru Bruxelles”.

În august 2013, Corina Ungureanu şi-a anunţat atât demisia din PSD cât şi candidatura, ca independent, la alegerile europarlamentare din acest an. Fosta gimnastă a devenit consilier pe probleme de sport al primarului Iulian Bădescu în iulie 2012. după ce acesta a câştigat fotoliul de edil.

Alte articole recomandate

Fosta gimnastă Corina Ungureanu candidează la alegerile europarlamentare

Fosta gimnastă Corina Ungureanu organizează primul concurs naţional de înot de la Câmpina
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările