Copiii au acces gratuit pe 1 Iunie la Zoo Ploieşti

Copiii au acces gratuit pe 1 Iunie la Zoo Ploieşti

Copiii vor intra gratuit pe 1 Iunie la Zoo Ploieşti FOTO Adevărul Ploieşti

De Ziua Internaţională a Copilului, cei mai mici dintre prahoveni vor putea intra gratuit la Grădina Zoologică Ploieşti. Singura condiţie este ca vârsta să nu depăşească 14 ani

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Parcului Memorial Constantin Stere le-au pregătit tuturor copiilor cu vârsta de până la 14 ani o surpriză de Ziua Internaţională a Copilului, accesul gratuit la Grădina Zoologică Ploieşti.

Tot pe 1 Iunie, în Centrul Civic din Ploieşti, se va desfăşura, începând cu ora 16.00, concursul de desene pe asfalt cu tema „Cu creta pe asfaltul copilăriei”, unde cei mici sunt invitaţi să-şi reinventeze visurile dându-le culoare cu creta pe asfalt.

La ora 17.00 are loc premiera piesei „Harap-Alb”, pusă în scenă de copiii de la Cercul de teatru al Casei de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti, iar la ora 18.00, Corala „Anche Musica” a Casei de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti, sub bagheta dirijorului Amalia Secreţianu, participă la Concertul educativ pentru copii „Iuventus Musica” ce va avea loc la Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti. Repertoriul coralei este Misa Criolla de  Ariel Ramirez.

Vă mai recomandăm

VIDEO FOTO Cum arată singurul giratoriu suspendat din România, de lângă Ploieşti, deschis circulaţiei sâmbătă

„Săptămâna Copilăriei” la Ploieşti: concursuri, festivaluri şi evenimente dedicate celor mici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările