Concordia Chiajna – Petrolul Ploieşti, astăzi de la 19.30

Petrolul Ploieşti întâlneşte, în această seară, Concordia Chiajna, în deplasare. Partida începe de la ora 19.30. Managerul Valeriu Răchită pregăteşte mai multe surprize înaintea partidei cu echipa de pe locul 17

Ştiri pe aceeaşi temă

Faţă de precedenta confruntare, petroliştii anunţă o serie de noutăţi în lot înaintea partidei de la Chiajna. În lotul lui Vivi Răchită au apărut Mihai Roman, Alexandru Buhuşi, Aleksandar Petrovic şi Victoraş Cataramă, în vreme ce Bogdan Apostu (suspendat pentru următoarele două meciuri), Ciprian Milea, Mihai Tudor şi Adrian Borza nu intră în calcule pentru întalnirea din etapa a cincea, potrivit reprezentanţilor clubului ploieştean.

CITIŢI ŞI: Schimbări majore în primul 11 la Petrolul Ploieşti

Meciul dintre Concordia şi Petrolul va începe la ora 19.30 şi va fi condus de o brigadă alcatuită din Robert George Dumitru (Braşov) - Istvan Miclos Nagy (Cluj Napoca) şi Eugen Sebastian Gheorghe (Suceava), observatori fiind Florin Chivulete (Bucureşti) şi Vasile Szobotka (Bucureşti).

Conducerea Petrolului a mai anunţat că Sorin Buşu a semnat un contract valabil timp de patru ani cu FC Petrolul Ploieşti, tânărul fundaş stânga, de 22 de ani, urmând să fie legitimat în această săptămână. „Intenţionăm să transferăm cât mai mulţi jucători de perspectivă. L-am legitimat pe Roman, acum l-am adus pe Buşu şi mai suntem în discuţii pentru încă doi fotbalişti de 20-22 de ani. Se vor antrena alături de noi anul acesta, vor căpăta experienţă, iar din sezonul viitor vrem să construim o echipă cu care să atacăm performanţa. În plus, cu sprijinul lui Renzo Rossi, vom aşeza pe alte baze Centrul de Copii şi Juniori, astfel încât acesta să producă jucători de calitate", a spus Valeriu Răchită.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările