Concerte de jazz şi muzică de cameră în weekend, la Peleş

Concerte de jazz şi muzică de cameră în weekend, la Peleş

Muzică bună şi istorie, în weekend, la Castelul Peleş. FOTO peles.ro

Castelul Peleş va fi, în weekend, gazda a două concerte de excepţie. Melomanii îl pot asculta sâmbătă pe jazzistul Mircea Tiberian, iar duminică un recital muzical cameral

Ştiri pe aceeaşi temă

A IV-a ediţie a Stagiunii „Sunetul muzicii” de la Castelul Peleş din Sinaia, eveniment organizat de ExcesMusic şi Muzeul Naţional Peleş, continuă sâmbătă 2 august, de la ora 17, când vor evolua trei jazzişti de mare valoare, pianistul Mircea Tiberian, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de carieră şi doi oaspeţi de origine americană, artişti stabiliţi în Europa, contrabasistul Chris Dahlgren şi percuţionistul John Betsch.

Cei trei vor aduce muzica imaginaţiei infinite, în spaţiile istorice ale celui mai frumos şi vizitat castel românesc – Peleş.

Duminică, începând cu ora 16.00, se desfăşoară Recitalul Muzical Cameral susţinut de pianistul Toma Popovici şi tenorul Silviu Alexandru Mihăila. Prezintă criticul muzical Dumitru Avakian.

Ambele evenimente se desfăşoară în sala de concerte a castelului, iar intrarea este liberă, pe baza invitaţiilor solicitate pe site-ul Castelului Peleş.

Mai puteţi citi

On the top of the world. Concurs de mountain bike la Sinaia

Trei zile de evenimente de Ziua Timişoarei. Alice Francis şi Oceana vor concerta în Piaţa Victoriei
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările