Concert „Sunetul muzicii: Recital de pian“, la Castelul Peleș

Concert „Sunetul muzicii: Recital de pian“, la Castelul Peleș

Daria Ioana Tudor. Foto peles.ro

Sâmbătă, 7 aprilie 2012, de la ora 17, în sala de concerte a Castelului Peleș, va susţine un recital copilul minune al pianisticii româneşti - Daria Ioana Tudor.

La nici 15 ani, Daria a câştigat numeroase concursuri naţionale şi internaţionale printre care: Concursul Internaţional "Jeunesses Musicales" şi Concursul European de Interpretare "Antonino Miserendino".

De asemenea a susţinut numeroase recitaluri, a fost solistă a orchestrelor radio, precum şi ale filarmonicilor din Ploieşti, Craiova şi Iaşi, iar prin evoluţia sa a obligat nume importante ale artei muzicale să exclame: "...un copil de o excepţională valoare..."- dirijorul Ilarion Ionescu-Galaţi sau "...cele câteva înregistrării pe care le-am vizionat mi-au relevat un talent deosebit, o prezenţă scenica remarcabilă şi un simţ muzical care ne lasă să întrevedem un viitor de excepţie." - pianistul Matei Varga.

Pe 7 aprilie, de la ora 17, Daria Ioana Tudor va interpreta lucrări de Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart şi Frederic Chopin.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările