Comuna din România care cheltuieşte 100.000 de euro pe staţii de autobuz ca-n Dubai

Comuna din România care cheltuieşte 100.000 de euro pe staţii de autobuz ca-n Dubai

Cum vor arăta staţiile de autobuz FOTO Facebook Primăria Brazi.

În bugetul local pe 2018 al comunei prahovene Brazi s-au prevăzut bani pentru o investiţie excentrică, cu foarte multe facilităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre cele mai bogate comune din judeţul Braşov, localitatea Brazi, care a intrat în atenţia ţării ca fiind prima care are şosea de centură ocolitoare, va monta în viitorul apropiat zece staţii de autobuz ultramoderne, cum numai în Dubai mai există.

Anunţul a fost făcut de autorităţi pe pagina de Facebook, însoţit de o fotografie cu mesajul: ”Confort şi respect pentru cetăţenii comunei Brazi. Viitoarele staţii de autobuz! Unicat în România!”.

În acest sens, autorităţile au alocat de la bugetul local, pentru acest proiect, suma de 100.000 de euro, staţiile de autobuz urmând să fie din sticlă, acoperite, cu uşi automate şi cu scaune, dar şi alte facilităţi pentru persoanele care au de aşteptat mijloacele de transport în comun.

”Aşa aş vrea să arate şi să iasă. Facem schiţe, astea sunt ca model, aşa le-am gândit, de acolo m-am inspirat”, a declarat primarul Radu Leonaş pentru Mediafax, acesta recunoscând că s-a inspirat din ceea ce există în prezent în Dubai.

Bugetul pe anul 2018 a fost deja votat, iar fiecare staţie de autobuz ar urma să coste în jur de 10.000 de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: