Comuna din Prahova cu cea mai mare rată de infectate la mia de locuitori. Aici au reşedinţele de vacanţă politicieni cunoscuţi

Comuna din Prahova cu cea mai mare rată de infectate la mia
de locuitori. Aici au reşedinţele de vacanţă politicieni cunoscuţi

Test Covid

Cu o rată de infectare de 7,36, comuna Cornu a ajuns pe primul loc în clasamentul localităţilor din Prahova privind rata incidenţei cumulative a COVID-19 la 1000 locuitori, conform unui raport remis presei de Prefectură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit documentului, în Cornu, cu o populaţie de 4212 de locuitori, sunt active 31 de cazuri de COVID-19.

Pe locul al doilea, cu o incidenţă de 7,01 la mia de locuitori se află comuna Poiana Câmpina, urmată de municipiul Câmpina cu o rată de infectare de 6, 83.

Pe lista ”roşie”, cu rată de infectare mare, peste 6 cazuri active la mia de locuitori, se află Ploieşti (6,23), Buşteni (6,39), Brebu (6,77), Păuleşti (6,30) şi Gornet (6.09).

Alte opt localităţi, printre care şi Sinaia, au rată de infectare mare, peste 5 la mie, şi sunt monitorizate de autorităţile sanitare.

La polul opus, trei comune din Prahova nu au raportat niciun caz de COVID-19 în ultimele 14 zile. Este vorba despre Ariceşti Zeletin, Fântânele şi Vadu Săpat.

Autorităţile nu au luat până la această oră o decizie privid carantinarea localităţilor din Prahova cu grad mare de infectare.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările