Colegiul Medicilor Dentişti din Prahova face anchetă în cazul unui presupus fals stomatolog. „Nu tolerăm asemenea practici“

Colegiul
Medicilor Dentişti din Prahova face anchetă în cazul unui presupus fals stomatolog. „Nu
tolerăm asemenea practici“

Clinica medicală din Vălenii de Munte, verificată şi de Direcţia de Sănătate Publică FOTO TGV

Colegiul Medicilor Dentişti din Prahova a demarat o anchetă cu privire la posibilitatea ca într-o clinică privată din oraşul Vălenii de Munte să lucreze un fals medic stomatolog. Ancheta se derulează în paralel cu cea a Direcţiei de Sănătate Publică, dar şi cu verificările poliţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un răspuns la o adresă trimisă de ”Adevărul”, reprezentanţii Colegiului Medicilor Dentişti din Prahova (CMDPH) au confirmat că în prezent se fac verificări la clinica din Vălenii de Munte.

”Întrucât am fost sesizaţi printr-un demers al presei, am demarat verificări împreună cu DSP Prahova (Direcţia de Sănătate Publică n.r.) şi dacă se confirmă că dl. S.D. a practica ilegal medicina dentară vom sesiza organele judiciare, pentru că în niciun caz CMDPH nu tolerează asemena practici”, se arată în documentul citat.

În aceleaşi document se arată că S.D., despre care cel puţin un pacient reclamă că i-a făcut tratament pe care doar un medic stomatolog îl poate face în mod legal, are ”calitatea de asociat al societăţii D.M.G SRL cu sediul secundar în Vălenii de Munte, dar nu şi calitatea de medic”.

Colegiul Medicilor Dentişti din Prahova susţine că, până la această oră, nu a primit sesizări din partea pacienţilor ”cu privire la faptul că domnul S.D. ar fi efectuat activităţi de medicină dentară”, se mai arată în răspunsul oficial primit de la CMDPH.

Reamintim că Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte a confirmat pentru ”Adevărul” că există în curs o anchetă penală asupra faptei.

Reprezentanţii clinicii incriminate, contactaţi telefonic la numărul afişat pe internet, nu au răspuns la apel.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările