Cod portocaliu de vreme rea. Sute de gospodării au rămas fără curent electric din cauza ploii îngheţate, iar mai multe locuinţe, afectate de alunecări de teren

Cod portocaliu de vreme rea. Sute de gospodării au rămas fără curent electric din cauza
ploii îngheţate, iar mai multe locuinţe, afectate de alunecări de teren

Două case din localitatea prahoveană Scorţeni, afectate de alunecări de teren

Sute de gospodării au rămas fără curent electric, duminică după-amiază, din cauza ploii îngheţate care s-a depus pe conductori. Echipele Electrica intervin la această oră pentru ca oamenii să nu petreacă noaptea în beznă.

Ştiri pe aceeaşi temă

419 gospodării din judeţul Prahova au rămas fără curent electric din cauza ploii îngheţate care s-a depus pe cabluri, anunţă Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

În această situaţie se află abonaţi din comunele Cocorăţtii Colţ, Buda şi Olari unde 15 puncte de transformare au suferit avarii.

15 echipe de electricieni sunt în prezent în teren pentru remedierea situaţiei.


Aşa arată geamurile unor locuinţe din Prahova, dumincă, în timpul codului portocaliu de polei 

ISU anunţă că judeţul Prahova se află sub avertizare de cod portocaliu de depuneri semnificative de polei, duminică, 18 martie, în intervalul orar14.30-18.00.

De asemenea, din cauza ploilor din ultimele zile, în comuna Scorţeni s-a produs o alunecare de teren, din cauza căreia două case se află în pericol de prăbuşire.


La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Prefecturii Prahova pentru evaluarea situaţiei, iar luni la Scorţeni sunt aşteptate echipe de specialişti de la Inspectoratul de Stat în Consturcţii. După expertiza tehnică a clădirilor afectate de alunecările de teren se va decide dacă se impune evacuarea celor două familii.

citeste totul despre: