Cioban, atacat de urs la o stână din Brebu. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital

Cioban, atacat de
urs la o stână din Brebu. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital

Bărbatul a fost transportat la spital cu multiple răni la picior FOTO Arhivă

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, cioban la o stână din comuna prahoveană Brebu, a fost transportat de urgenţă la spital cu multiple răni la picioare. Victima a declarat că a fost atacată de un urs.

 

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, cioban la o stână din comuna prahoveană Brebu, a fost transportat de urgenţă la Spital cu multiple răni la picioare. Victima a declarat că a fost atacată de un urs.

Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orelor prânzului. Bărbatul a declarat că, în timp ce se afla la stână, a auzit câini lătrând agresiv aşa că a ieşit afară să vadă ce se întâmplă. A făcut greşeala să încerce să alunge singur ursul care ameninţa să se apropie de oi, aşa că a fost muşcat de acesta. Victima a fost muşcată şi zgâriată de urs, iar rănile mai grave sunt în zona picioarelor.

Starea de sănătate a bărbatului este una bubă, anunţă medicii de la Serviciul de Ambulanţă Prahova care au transportat victima la spital.

Ciobanul de la Brebu nu este singura victimă care a fost atacată de urs. Anul acesta mai multe persoane, turişti care au campat în zona Valea Cerbului din Buşteni, dar şi crescători de animale din Comarnic,  Valea Doftanei şi Vălenii de Munte au ajuns la spital cu răni provocate de urs.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările